Katkı için lütfen reklamlara tıklayın.Para ödemenize gerek yok,sadece tıklayın."Please click on the ads for contribution.You don't need to pay,just click."

Özel Arama

29 Ocak 2011 Cumartesi

Deathwing'in Hikayesi



Deathwing, Binlerce yıl önce Titanlar tarafından Dünyanın derinliklerini ve toprağını gözetlemek için seçilmişti, orjinal ismi ''Neltharion, Toprağı-Gözeten'' dir. Neltharion Human Formu Zamanla Eski Tanrıların kötülüğünden etkilenip diğer Kadim Ejderlere düşman oldu, onları Burning Legion'ın Demon'larına karşı savaşacağına inandırıp Güçlerinin bir kısmını ''Demon Soul'' adı verilen bir silaha çevirdi.
Demon Soul un Yaratılışı Demon soul Daha sonra Night Elf'lerin Demon'lara karşı savaşmakta oldukları Zin-Azshari'ye Doğru uçtu. Göklerdeki Ejderleri gören Azeroth Savaşçıları Savaşı kazanacaklarını düşündüler. Kara Ejder Neltharion'un önderliğinde yardıma gelen Ejderler ilk saldırıyı yapmasını beklediler. Neltharion Demon Soul'u kaldırdı, ve Muazzam enerjisini kullanarak Demon'ları tek bir Büyü dalgasıyla yok etti. Bütün ejderhalar korkuyla, Neltharion'un yüzlerce Elf ve diğer ırkları Demonlarla katletmesini izlediler. Neltharion ihanetini en sonunda gösterdi, sadece o Demon Soul'a gücünü aktarmamıştı ve şimdi bütün Azeroth sakinlerinin ona itaat etmelerini istiyordu. Kadim Ejderler son bir umutla Neltharion'a saldırdılar fakat Hepsi Demon Soul'un gücüyle felç edildiler.
Neltharion'un kalbinde büyüyen Nefret ve Kötülük en sonunda vücudunu değiştirdi, Kendi oluşturduğu Twilight Cult ekibine goblinlerin Blackrock dağlarında dövdürdüğü Adamentium plakalardan yaptırıp vucudunu bir arada tutabilmek için taktırdı. Neltharion'un göğsü çatlayıp açıldı ve Lavlardan kalbini ortaya çıkardı ve Gözleri şeytani bir kırmızılıkta parladı. Böylece Deathwind Doğmuş oldu. Deathwing daha sonra Kadim Ejderleri ve onların yandaşlarını vurdu. Ejderler umutsuzluk içinde son bir çabayla kendilerini gizlediler. Mavi Ejderlerlerin çoğu yok edildi.

Eski tanrıların amacı Demon Soul'u Hapsedildikleri yerlerden çıkmaktı. Bunun geleceğini bilen Malfurion Stormrage, Emerald Dream'i kullanarak Deathwing'den Demon Soul'u çaldı, daha sonra Burning Legion'ın eline geçen bu muazzam güç, Dark Portal'ı açmak için Sargeras Tarafından kullanıldı. Burning Legion'ın yenilgisi üzerine Kadim Ejderler birdaha kullanılmamak üzere Demon Soul'u büyülediler. Güce bağımlılığını atlatamayan Deathwing zaten yok olmuş Azeroth'ta Nefret ve ölüm saçtı, dağları yok etti, lavlar fışkırttı, ve Böylelikle Deathwing'in Nefretinden bugüne kadar Azeroth sakinlerini etkileyen birşey doğdu: Savaş. Demon Soul'un yerini öğrenen Deathwing, Orcları kullandı ve Rhonin adındaki genç bir Mage'i kullanmayı düşündü, zamanla Deathwing'in etkisinden kurtulan Rhonin Demon Soul'u yok etti ve böylece Kadim Ejderler güçlerine kavuştu ve Deathwing'i kaçmaya zorladılar. Gizlilik içinde Elemental Plane'de saklanan Deathwing, son savaşından aldığı yaraların iyileşmesini ve dünyayı Lavlarla tekrar yaratmak için doğru zamanı kollamaktadır.
Yıllar sonra uyanan Deathwing, Elemental Plane ile Azeroth arasında bir Rift yaratıp Cataclysm'e neden olur.



1 yorum: